De weergave van deze kalender is onder voorbehoud van administratieve wijzigingen. In sommige situaties is het mogelijk dat nog niet alle lesdata beschikbaar zijn. Van zodra dit het geval is worden de lessenroosters online aangepast.
Opleiding: Frituuruitbater
Er is les op:
Dag |
Start |
Einde |
Vak |
ma 24/04/2023 |
18:30 |
22:00 |
De aardappel |
di 02/05/2023 |
18:30 |
22:00 |
Praktijk bakken |
ma 08/05/2023 |
18:30 |
22:00 |
Bijproducten: oliën, vetten, snacks en sauzen |
di 09/05/2023 |
18:30 |
22:00 |
Praktijk bakken |
ma 15/05/2023 |
18:30 |
22:00 |
Hygiëne en autocontrolegids (HACCP) |
di 16/05/2023 |
18:30 |
22:00 |
Kostenstructuur en basis bedrijfsvoering |
ma 22/05/2023 |
18:30 |
22:00 |
Inrichting en apparatuur |
di 23/05/2023 |
18:30 |
22:00 |
Praktijk bakken |
di 30/05/2023 |
18:30 |
22:00 |
Praktijk bakken |
ma 05/06/2023 |
18:30 |
22:00 |
Beroepsreglementering |
di 06/06/2023 |
18:30 |
22:00 |
Hygiëne en autocontrolegids (HACCP) |
ma 12/06/2023 |
18:30 |
22:00 |
Commercieel beleid: frietkotcultuur en marketing |
di 13/06/2023 |
18:30 |
22:00 |
Examen |
ma 19/06/2023 |
18:30 |
22:00 |
Examen |
di 20/06/2023 |
18:30 |
22:00 |
Eindproef friturist |