Dag |
Start |
Einde |
Vak |
wo 20/09/2023 |
18:30 |
22:00 |
Degustatietechnieken |
wo 27/09/2023 |
18:30 |
22:00 |
De druif als basis |
wo 04/10/2023 |
18:30 |
22:00 |
Witte wijn als basis voor de degustatie |
wo 11/10/2023 |
18:30 |
22:00 |
Rode wijn als basis voor degustatie |
wo 18/10/2023 |
18:30 |
22:00 |
Schuimwijn als basis voor degustatie |
wo 25/10/2023 |
18:30 |
20:10 |
Combinatie wijn en gerechten |
wo 25/10/2023 |
20:20 |
22:00 |
Examen Wijn leren proeven |
wo 08/11/2023 |
18:30 |
22:00 |
Terroir en kwaliteitsfactoren, Etiket en kwaliteitsindeling |
wo 15/11/2023 |
18:30 |
22:00 |
Wijnservice |
wo 22/11/2023 |
18:30 |
22:00 |
Bezoek aan wijngaard en wijnmakerij |
wo 29/11/2023 |
18:30 |
22:00 |
Geschiedenis en ampelografie |
wo 06/12/2023 |
18:30 |
22:00 |
Traditionele, biologische en biodynamische wijnbouw |
wo 13/12/2023 |
18:30 |
22:00 |
Aperitieven en distillaten |
wo 20/12/2023 |
18:30 |
22:00 |
Wijn en gerecht |
wo 10/01/2024 |
18:30 |
22:00 |
vinificatie van mousserende wijnen |
wo 17/01/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van rosé wijnen |
wo 24/01/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van volle witte wijnen |
wo 31/01/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van frisse witte wijnen |
wo 07/02/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van krachtige rode wijnen |
wo 21/02/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van fijne rode wijnen |
di 27/02/2024 |
18:30 |
22:00 |
vinificatie van niet versterkte, zoete wijnen |
wo 06/03/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van versterkte droge en zoete wijnen / speciale wijnstijlen |
wo 13/03/2024 |
18:30 |
22:00 |
theoretische proef Algemene wijnkennis |
wo 20/03/2024 |
18:30 |
22:00 |
Praktische proef Algemene wijnkennis |
wo 17/04/2024 |
18:30 |
22:00 |
Degustatietechnieken |
wo 24/04/2024 |
18:30 |
22:00 |
Basissmaak bitter |
wo 08/05/2024 |
18:30 |
22:00 |
Basissmaak zuur |
wo 15/05/2024 |
18:30 |
22:00 |
Basissmaak zoet |
wo 22/05/2024 |
18:30 |
22:00 |
Basissmaak zout/Umami |
wo 29/05/2024 |
18:30 |
22:00 |
Examen Bier leren proeven |