De weergave van deze kalender is onder voorbehoud van administratieve wijzigingen. In sommige situaties is het mogelijk dat nog niet alle lesdata beschikbaar zijn. Van zodra dit het geval is worden de lessenroosters online aangepast.
Opleiding: Sommelier-Conseil
Er is les op:
Dag Start Einde Vak
wo 20/09/2023 18:30 22:00 Degustatietechnieken
wo 27/09/2023 18:30 22:00 De druif als basis
wo 04/10/2023 18:30 22:00 Witte wijn als basis voor de degustatie
wo 11/10/2023 18:30 22:00 Rode wijn als basis voor degustatie
wo 18/10/2023 18:30 22:00 Schuimwijn als basis voor degustatie
wo 25/10/2023 18:30 20:10 Combinatie wijn en gerechten
wo 25/10/2023 20:20 22:00 Examen Wijn leren proeven
wo 08/11/2023 18:30 22:00 Terroir en kwaliteitsfactoren, Etiket en kwaliteitsindeling
wo 15/11/2023 18:30 22:00 Wijnservice
wo 22/11/2023 18:30 22:00 Bezoek aan wijngaard en wijnmakerij
wo 29/11/2023 18:30 22:00 Geschiedenis en ampelografie
wo 06/12/2023 18:30 22:00 Traditionele, biologische en biodynamische wijnbouw
wo 13/12/2023 18:30 22:00 Aperitieven en distillaten
wo 20/12/2023 18:30 22:00 Wijn en gerecht
wo 10/01/2024 18:30 22:00 vinificatie van mousserende wijnen
wo 17/01/2024 18:30 22:00 Vinificatie van rosé wijnen
wo 24/01/2024 18:30 22:00 Vinificatie van volle witte wijnen
wo 31/01/2024 18:30 22:00 Vinificatie van frisse witte wijnen
wo 07/02/2024 18:30 22:00 Vinificatie van krachtige rode wijnen
wo 21/02/2024 18:30 22:00 Vinificatie van fijne rode wijnen
di 27/02/2024 18:30 22:00 vinificatie van niet versterkte, zoete wijnen
wo 06/03/2024 18:30 22:00 Vinificatie van versterkte droge en zoete wijnen / speciale wijnstijlen
wo 13/03/2024 18:30 22:00 theoretische proef Algemene wijnkennis
wo 20/03/2024 18:30 22:00 Praktische proef Algemene wijnkennis
wo 17/04/2024 18:30 22:00 Degustatietechnieken
wo 24/04/2024 18:30 22:00 Basissmaak bitter
wo 08/05/2024 18:30 22:00 Basissmaak zuur
wo 15/05/2024 18:30 22:00 Basissmaak zoet
wo 22/05/2024 18:30 22:00 Basissmaak zout/Umami
wo 29/05/2024 18:30 22:00 Examen Bier leren proeven