Dag |
Start |
Einde |
Vak |
di 15/10/2024 |
08:45 |
12:15 |
Structuur opleiding, PBM en klein materiaal |
di 15/10/2024 |
12:45 |
16:15 |
Materiaal en grondstoffenkennis |
do 17/10/2024 |
08:45 |
12:15 |
Anatomie en kwaliteitsvereisten van slachtdieren |
do 17/10/2024 |
12:45 |
15:25 |
Anatomie en kwaliteitsvereisten van slachtdieren |
do 17/10/2024 |
15:25 |
16:15 |
Begeleiding afstandsleren |
di 22/10/2024 |
08:45 |
12:15 |
Bewaring en opslag |
di 22/10/2024 |
12:45 |
16:15 |
Vers vlees basis |
do 24/10/2024 |
08:45 |
09:35 |
Begeleiding afstandsleren |
do 24/10/2024 |
09:35 |
12:15 |
HACCP, EHBO en brandveiligheid |
do 24/10/2024 |
12:45 |
16:15 |
VDO attitude coaching |
di 05/11/2024 |
08:45 |
12:15 |
Vers vlees basis |
di 05/11/2024 |
12:45 |
16:15 |
Vers vlees basis |
do 07/11/2024 |
08:45 |
12:15 |
HACCP, EHBO en brandveiligheid |
do 07/11/2024 |
12:45 |
16:15 |
Koude verkoopklare gerechten |
di 12/11/2024 |
08:45 |
12:15 |
Vers vlees basis |
di 12/11/2024 |
12:45 |
16:15 |
Vers vlees basis |
do 14/11/2024 |
12:45 |
16:15 |
Koude verkoopklare gerechten |
di 19/11/2024 |
08:45 |
12:15 |
Vers vlees basis |
di 19/11/2024 |
12:45 |
16:15 |
Gehaktbereidingen |
do 21/11/2024 |
08:45 |
12:15 |
Vleesproducten |
do 21/11/2024 |
12:45 |
16:15 |
Vleesproducten |
di 26/11/2024 |
08:45 |
12:15 |
Gehaktbereidingen |
di 26/11/2024 |
12:45 |
16:15 |
Vleesbereidingen |
do 28/11/2024 |
08:45 |
12:15 |
Vleesproducten |
do 28/11/2024 |
12:45 |
16:15 |
Vleesproducten |
di 03/12/2024 |
08:45 |
12:15 |
Vleesbereidingen |
di 03/12/2024 |
12:45 |
16:15 |
Vleesbereidingen |
do 05/12/2024 |
08:45 |
12:15 |
Vleesproducten |
do 05/12/2024 |
12:45 |
16:15 |
Vleesproducten |
di 10/12/2024 |
08:45 |
12:15 |
Examen Vleesbereidingen |
do 12/12/2024 |
08:45 |
12:15 |
Vleesproducten |
do 12/12/2024 |
12:45 |
16:15 |
Examen koude verkoopklare gerechten |
di 17/12/2024 |
08:45 |
16:15 |
HACCP, EHBO en brandveiligheid |
do 19/12/2024 |
08:45 |
12:15 |
Examen wild en gevogelte basis |
di 14/01/2025 |
08:45 |
12:15 |
Examen vers vlees basis |
di 14/01/2025 |
12:45 |
16:15 |
Examen gehaktbereidingen |
do 16/01/2025 |
08:45 |
12:15 |
Introductie en eindwerk |
do 16/01/2025 |
12:45 |
16:15 |
Warme verkoopklare gerechten |
wo 22/01/2025 |
08:45 |
10:25 |
Examen Basis hygiëne en veiligheid (SET) |
do 23/01/2025 |
08:45 |
12:15 |
Hygiëne, autocontrole en allergenenbeleid |
do 23/01/2025 |
12:45 |
16:15 |
Warme verkoopklare gerechten |
di 28/01/2025 |
08:45 |
12:15 |
Vers vlees gevorderd |
di 28/01/2025 |
12:45 |
16:15 |
Vers vlees gevorderd |
do 30/01/2025 |
08:45 |
12:15 |
Hygiëne, autocontrole en allergenenbeleid |
do 30/01/2025 |
12:45 |
16:15 |
Warme verkoopklare gerechten |
di 04/02/2025 |
08:45 |
12:15 |
Vers vlees gevorderd |
di 04/02/2025 |
12:45 |
16:15 |
Vers vlees gevorderd |
do 06/02/2025 |
08:45 |
12:15 |
Wetgeving en administratie in de slagerij |
do 06/02/2025 |
12:45 |
16:15 |
Warme verkoopklare gerechten |
di 11/02/2025 |
08:45 |
12:15 |
Vers vlees gevorderd |
di 11/02/2025 |
12:45 |
16:15 |
Vers vlees gevorderd |
do 13/02/2025 |
08:45 |
12:15 |
Kostprijsberekening en financieel beleid |
di 18/02/2025 |
08:45 |
12:15 |
Wild en gevogelte basis |
di 18/02/2025 |
12:45 |
16:15 |
Wild en gevogelte basis |
do 20/02/2025 |
08:45 |
09:35 |
Moduleproef toegepaste bedrijfsvoering slagerij |
do 20/02/2025 |
09:35 |
12:15 |
Eindwerkbegeleiding |
do 20/02/2025 |
12:45 |
16:15 |
Verfijnde vleeswaren |
do 13/03/2025 |
08:45 |
12:15 |
Verfijnde vleeswaren |
do 13/03/2025 |
12:45 |
16:15 |
Verfijnde vleeswaren |
do 20/03/2025 |
08:45 |
12:15 |
Verfijnde vleeswaren |
do 20/03/2025 |
12:45 |
16:15 |
Verfijnde vleeswaren |
do 27/03/2025 |
08:45 |
12:15 |
Verfijnde vleeswaren |
do 27/03/2025 |
12:45 |
16:15 |
Examen vers vlees gevorderd |
do 03/04/2025 |
08:45 |
12:15 |
Vleesproducten gevorderd |
do 03/04/2025 |
12:45 |
16:15 |
Vleesproducten gevorderd |
do 24/04/2025 |
08:45 |
12:15 |
Vleesproducten gevorderd |
do 24/04/2025 |
12:45 |
16:15 |
Vleesproducten gevorderd |
do 08/05/2025 |
08:45 |
12:15 |
Vleesproducten gevorderd |
do 08/05/2025 |
12:45 |
16:15 |
Vleesproducten gevorderd |
do 15/05/2025 |
08:45 |
12:15 |
Examen warme verkoopklare gerechten |
di 17/06/2025 |
08:45 |
12:15 |
EP slager-charcutier |
di 17/06/2025 |
12:45 |
16:15 |
EP slager-charcutier |
do 19/06/2025 |
08:45 |
12:15 |
EP slager-charcutier |
do 19/06/2025 |
12:45 |
16:15 |
EP slager-charcutier |