Dag |
Start |
Einde |
Vak |
ma 18/09/2023 |
18:30 |
22:00 |
Degustatietechnieken |
ma 25/09/2023 |
18:30 |
22:00 |
De druif als basis |
ma 02/10/2023 |
18:30 |
22:00 |
Witte wijn als basis voor de degustatie |
ma 09/10/2023 |
18:30 |
22:00 |
Rode wijn als basis voor degustatie |
ma 16/10/2023 |
18:30 |
22:00 |
Schuimwijn als basis voor degustatie |
ma 23/10/2023 |
18:30 |
20:10 |
Examen Wijn leren proeven |
ma 23/10/2023 |
20:20 |
22:00 |
Combinatie wijn en gerechten |
ma 06/11/2023 |
18:30 |
22:00 |
Geschiedenis en ampelografie |
wo 08/11/2023 |
18:30 |
22:00 |
Wijnservice |
ma 13/11/2023 |
18:30 |
22:00 |
Terroir en kwaliteitsfactoren, Etiket en kwaliteitsindeling |
ma 04/12/2023 |
18:30 |
22:00 |
Aperitieven en distillaten |
ma 11/12/2023 |
18:30 |
22:00 |
Traditionele, biologische en biodynamische wijnbouw |
za 16/12/2023 |
10:00 |
13:30 |
Bezoek aan wijngaard en wijnmakerij |
ma 18/12/2023 |
18:30 |
22:00 |
vinificatie van mousserende wijnen |
ma 08/01/2024 |
18:30 |
22:00 |
Wijn en gerecht |
ma 15/01/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van rosé wijnen |
ma 22/01/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van fijne rode wijnen |
ma 29/01/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van krachtige rode wijnen |
ma 05/02/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van frisse witte wijnen |
ma 19/02/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van volle witte wijnen |
ma 26/02/2024 |
18:30 |
22:00 |
vinificatie van niet versterkte, zoete wijnen |
ma 04/03/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van versterkte droge en zoete wijnen / speciale wijnstijlen |
ma 11/03/2024 |
18:30 |
22:00 |
theoretische proef Algemene wijnkennis |
do 14/03/2024 |
18:30 |
22:00 |
Praktische proef Algemene wijnkennis |
ma 15/04/2024 |
18:30 |
22:00 |
Degustatietechnieken |
ma 22/04/2024 |
18:30 |
22:00 |
Basissmaak bitter |
ma 29/04/2024 |
18:30 |
22:00 |
Basissmaak zuur |
ma 06/05/2024 |
18:30 |
22:00 |
Basissmaak zoet |
ma 13/05/2024 |
18:30 |
22:00 |
Basissmaak zout/Umami |
ma 27/05/2024 |
18:30 |
22:00 |
Examen Bier leren proeven |