De weergave van deze kalender is onder voorbehoud van administratieve wijzigingen. In sommige situaties is het mogelijk dat nog niet alle lesdata beschikbaar zijn. Van zodra dit het geval is worden de lessenroosters online aangepast.
Opleiding: Slager-spekslager
Er is les op:
Dag Start Einde Vak
di 17/09/2024 18:30 22:00 Structuur opleiding, PBM en klein materiaal
di 24/09/2024 18:30 19:20 Begeleiding afstandsleren
di 24/09/2024 19:20 22:00 Anatomie en kwaliteitsvereisten van slachtdieren
di 08/10/2024 18:30 19:20 Begeleiding afstandsleren
di 08/10/2024 19:20 22:00 HACCP, EHBO en brandveiligheid
di 15/10/2024 18:30 22:00 Materiaal en grondstoffenkennis
di 05/11/2024 18:30 22:00 Bewaring en opslag
di 12/11/2024 18:30 22:00 Vers vlees basis
di 19/11/2024 18:30 22:00 Vers vlees basis
di 26/11/2024 18:30 22:00 Vers vlees basis
di 03/12/2024 18:30 22:00 Vers vlees basis
di 10/12/2024 18:30 22:00 Vers vlees basis
di 17/12/2024 18:30 22:00 HACCP, EHBO en brandveiligheid
di 07/01/2025 18:30 22:00 Vers vlees basis
di 14/01/2025 18:30 22:00 HACCP, EHBO en brandveiligheid
di 21/01/2025 18:30 22:00 Vers vlees basis
di 28/01/2025 18:30 22:00 Examen vers vlees basis
di 04/02/2025 18:30 22:00 zouterijproducten
di 11/02/2025 18:30 22:00 kookworsten en vleesbroden
do 13/02/2025 18:30 20:10 Examen Basis hygiëne en veiligheid (SET)
di 18/02/2025 18:30 22:00 kookworsten en vleesbroden
di 25/02/2025 18:30 22:00 droge worst
di 11/03/2025 18:30 22:00 Bloedbereidingen
di 18/03/2025 18:30 22:00 geleibereidingen
di 25/03/2025 18:30 22:00 leverbereidingen
di 01/04/2025 18:30 22:00 leverbereidingen
di 22/04/2025 18:30 22:00 Gehaktbereidingen
di 29/04/2025 18:30 22:00 Gehaktbereidingen
di 06/05/2025 18:30 22:00 Gehaktbereidingen
di 13/05/2025 18:30 22:00 Gehaktbereidingen
di 20/05/2025 18:30 22:00 examen gehaktbereidingen
di 27/05/2025 18:30 22:00 Vleesbereidingen
di 03/06/2025 18:30 22:00 Vleesbereidingen
di 10/06/2025 18:30 22:00 Vleesbereidingen
di 17/06/2025 18:30 22:00 Vleesbereidingen
ma 23/06/2025 18:30 22:00 Examen vleesbereidingen