De weergave van deze kalender is onder voorbehoud van administratieve wijzigingen. In sommige situaties is het mogelijk dat nog niet alle lesdata beschikbaar zijn. Van zodra dit het geval is worden de lessenroosters online aangepast.
Opleiding: Frituuruitbater
Er is les op:
Dag |
Start |
Einde |
Vak |
ma 09/01/2023 |
18:30 |
22:00 |
De aardappel |
ma 16/01/2023 |
18:30 |
22:00 |
Bijproducten: oliën, vetten, snacks en sauzen |
ma 23/01/2023 |
18:30 |
22:00 |
Kostenstructuur en basis bedrijfsvoering |
di 24/01/2023 |
18:30 |
22:00 |
Hygiëne en autocontrolegids (HACCP) |
ma 30/01/2023 |
18:30 |
22:00 |
Praktijk bakken |
ma 06/02/2023 |
18:30 |
22:00 |
Inrichting en apparatuur |
di 07/02/2023 |
18:30 |
22:00 |
Hygiëne en autocontrolegids (HACCP) |
ma 13/02/2023 |
18:30 |
22:00 |
Praktijk bakken |
ma 27/02/2023 |
18:30 |
22:00 |
Beroepsreglementering |
ma 06/03/2023 |
18:30 |
22:00 |
Commercieel beleid: frietkotcultuur en marketing |
ma 13/03/2023 |
18:30 |
22:00 |
Examen |
ma 20/03/2023 |
18:30 |
22:00 |
Praktijk bakken |
ma 27/03/2023 |
18:30 |
22:00 |
Praktijk bakken |
ma 17/04/2023 |
18:30 |
22:00 |
Examen |
di 18/04/2023 |
18:30 |
20:10 |
Eindproef friturist |
di 18/04/2023 |
20:10 |
22:00 |
Eindproef friturist |