De weergave van deze kalender is onder voorbehoud van administratieve wijzigingen. In sommige situaties is het mogelijk dat nog niet alle lesdata beschikbaar zijn. Van zodra dit het geval is worden de lessenroosters online aangepast.
Opleiding: Sommelier-Conseil
Er is les op:
Dag Start Einde Vak
do 21/09/2023 18:30 22:00 Degustatietechnieken
do 28/09/2023 18:30 22:00 De druif als basis
do 05/10/2023 18:30 22:00 Witte wijn als basis voor de degustatie
do 12/10/2023 18:30 22:00 Rode wijn als basis voor degustatie
do 19/10/2023 18:30 22:00 Schuimwijn als basis voor degustatie
do 26/10/2023 18:30 20:10 Examen Wijn leren proeven
do 26/10/2023 20:20 22:00 Combinatie wijn en gerechten
do 09/11/2023 18:30 22:00 Geschiedenis en ampelografie
do 16/11/2023 18:30 22:00 Traditionele, biologische en biodynamische wijnbouw
do 23/11/2023 18:30 22:00 Bezoek aan wijngaard en wijnmakerij
wo 29/11/2023 18:30 22:00 Wijnservice
do 07/12/2023 18:30 22:00 Wijn en gerecht
do 14/12/2023 18:30 22:00 Aperitieven en distillaten
do 21/12/2023 18:30 22:00 Terroir en kwaliteitsfactoren, Etiket en kwaliteitsindeling
do 11/01/2024 18:30 22:00 vinificatie van mousserende wijnen
do 18/01/2024 18:30 22:00 Vinificatie van rosé wijnen
do 25/01/2024 18:30 22:00 Vinificatie van frisse witte wijnen
do 01/02/2024 18:30 22:00 Vinificatie van volle witte wijnen
do 08/02/2024 18:30 22:00 Vinificatie van fijne rode wijnen
do 22/02/2024 18:30 22:00 Vinificatie van krachtige rode wijnen
do 29/02/2024 18:30 22:00 vinificatie van niet versterkte, zoete wijnen
do 07/03/2024 18:30 22:00 Vinificatie van versterkte droge en zoete wijnen / speciale wijnstijlen
do 14/03/2024 18:30 22:00 theoretische proef Algemene wijnkennis
do 21/03/2024 18:30 22:00 Praktische proef Algemene wijnkennis
do 18/04/2024 18:30 22:00 Degustatietechnieken
do 25/04/2024 18:30 22:00 Basissmaak bitter
do 02/05/2024 18:30 22:00 Basissmaak zuur
do 16/05/2024 18:30 22:00 Basissmaak zoet
do 23/05/2024 18:30 22:00 Basissmaak zout/Umami
do 30/05/2024 18:30 22:00 Examen Bier leren proeven