Dag |
Start |
Einde |
Vak |
do 21/09/2023 |
18:30 |
22:00 |
Degustatietechnieken |
do 28/09/2023 |
18:30 |
22:00 |
De druif als basis |
do 05/10/2023 |
18:30 |
22:00 |
Witte wijn als basis voor de degustatie |
do 12/10/2023 |
18:30 |
22:00 |
Rode wijn als basis voor degustatie |
do 19/10/2023 |
18:30 |
22:00 |
Schuimwijn als basis voor degustatie |
do 26/10/2023 |
18:30 |
20:10 |
Examen Wijn leren proeven |
do 26/10/2023 |
20:20 |
22:00 |
Combinatie wijn en gerechten |
do 09/11/2023 |
18:30 |
22:00 |
Geschiedenis en ampelografie |
do 16/11/2023 |
18:30 |
22:00 |
Traditionele, biologische en biodynamische wijnbouw |
do 23/11/2023 |
18:30 |
22:00 |
Bezoek aan wijngaard en wijnmakerij |
wo 29/11/2023 |
18:30 |
22:00 |
Wijnservice |
do 07/12/2023 |
18:30 |
22:00 |
Wijn en gerecht |
do 14/12/2023 |
18:30 |
22:00 |
Aperitieven en distillaten |
do 21/12/2023 |
18:30 |
22:00 |
Terroir en kwaliteitsfactoren, Etiket en kwaliteitsindeling |
do 11/01/2024 |
18:30 |
22:00 |
vinificatie van mousserende wijnen |
do 18/01/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van rosé wijnen |
do 25/01/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van frisse witte wijnen |
do 01/02/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van volle witte wijnen |
do 08/02/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van fijne rode wijnen |
do 22/02/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van krachtige rode wijnen |
do 29/02/2024 |
18:30 |
22:00 |
vinificatie van niet versterkte, zoete wijnen |
do 07/03/2024 |
18:30 |
22:00 |
Vinificatie van versterkte droge en zoete wijnen / speciale wijnstijlen |
do 14/03/2024 |
18:30 |
22:00 |
theoretische proef Algemene wijnkennis |
do 21/03/2024 |
18:30 |
22:00 |
Praktische proef Algemene wijnkennis |
do 18/04/2024 |
18:30 |
22:00 |
Degustatietechnieken |
do 25/04/2024 |
18:30 |
22:00 |
Basissmaak bitter |
do 02/05/2024 |
18:30 |
22:00 |
Basissmaak zuur |
do 16/05/2024 |
18:30 |
22:00 |
Basissmaak zoet |
do 23/05/2024 |
18:30 |
22:00 |
Basissmaak zout/Umami |
do 30/05/2024 |
18:30 |
22:00 |
Examen Bier leren proeven |