De weergave van deze kalender is onder voorbehoud van administratieve wijzigingen. In sommige situaties is het mogelijk dat nog niet alle lesdata beschikbaar zijn. Van zodra dit het geval is worden de lessenroosters online aangepast.
Opleiding: Frituuruitbater
Er is les op:
Dag Start Einde Vak
ma 12/09/2022 18:30 22:00 Bijproducten: oliën, vetten, snacks en sauzen
ma 19/09/2022 18:30 22:00 De aardappel
ma 26/09/2022 18:30 22:00 Hygiëne en autocontrolegids (HACCP)
ma 03/10/2022 18:30 22:00 Kostenstructuur en basis bedrijfsvoering
ma 10/10/2022 18:30 22:00 Commercieel beleid: frietkotcultuur en marketing
ma 17/10/2022 18:30 22:00 Praktijk bakken
ma 24/10/2022 18:30 22:00 Inrichting en apparatuur
ma 07/11/2022 18:30 22:00 Beroepsreglementering
ma 14/11/2022 18:30 22:00 Praktijk bakken
ma 21/11/2022 18:30 22:00 Hygiëne en autocontrolegids (HACCP)
ma 28/11/2022 18:30 22:00 Praktijk bakken
ma 05/12/2022 18:30 22:00 Praktijk bakken
di 13/12/2022 18:30 22:00 Examen
ma 19/12/2022 18:30 22:00 Examen
di 20/12/2022 18:30 20:10 Eindproef friturist
di 20/12/2022 20:20 22:00 Eindproef friturist